Кристин, приятелката на Тото от Скандау, която го дари миналата

...
Кристин, приятелката на Тото от Скандау, която го дари миналата
Коментари Харесай

Бившата на Тото пуснала порното

Кристин, приятелката на Тото от Скандау, която го подари предходната година със наследник, проговори за първи път за абсурда с клипчето, на което той демонстрира члена си. Всъщност това е първият чат на младата майка с нейни фенове изобщо, прецизира Hotnews.bg. Тя искаше да приказва за короновируса, тъй като е уверена, че Бог ни го пратил като тестване, а повода е, че човечеството е обърнало тил на духовното и гледа единствено материалното.



Феновете й обаче доста повече се интересуваха от клипчето на Тото и Кристин разяснява и тази тематика. Тя бе безапелационна, че множеството младежи си вършат сходни порно смешки и всеки има сходен клип. Вината за приключването му хвърли на някогашна на Тото, поради която той се снимал. Единствената, за която Hotnews.bg знае, е Яна-журналистка международничка, с която участникът в „ Като две капки вода” се раздели, откакто й изневери.

Това обаче се случи от дълго време и до момента тя можеше да е пуснала клипчето в общественото пространство 100 пъти, в случай че искаше. По-склонни сме да имаме вяра, че то изтече като реклама за прекомерно неувереното показване на Тото в Капките и зад него изрично не стои някогашна другарка.

фотоси:инстаграм кристин петринска и фейсбук като две капки вода
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР