Кристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена

...
Кристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена
Коментари Харесай

Кристин Лагард: Набралата скорост на растеж на еврозоната намалява поради отслабване на световната търговия

Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981 разиска за първи път в пленарна зала икономическото ръководство и дейностите на ЕЦБ в еврозоната.

Годишният отчет на ЕЦБ е главен детайл в връзките с Екологичен потенциал и непрестанно даваме доказателство за положителния разговор с Народното събрание, съобщи Лагард пред Екологичен потенциал.

По думите й ЕЦБ е изправен пред доста провокации с необятен темперамент.

Два съществени казуса акцентира Лагард - ролята на паричната политика в сегашните стопански условия и структурните провокации пред стопанската система в еврозоната.

Набралата скорост на растежа на еврозоната понижава заради намаляване на международната търговия и международната стопанска система.

Нашата политика е ориентирана към стопански напредък, което да води към повече работни места и по-високо възнаграждение на труда, сподели Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР