Кристин Илиева продължава да се възстановява и дори вече може

...
Кристин Илиева продължава да се възстановява и дори вече може
Коментари Харесай

Ранената от Дивна моделка Кристин си пусна СНИМКА от...

Кристин Илиева продължава да се възвръща и даже към този момент може да стои на краката си. Красавицата пусна фотография на свое стори в обществената мрежа, от която проличава, че въпреки всичко още се намира в болница.

 Моделката честити рождения ден на татко си и усмихнато театралничи до него, като за приятна изненада на всички, тя към този момент може да се изправя на крайници. Долните й крака обаче са бинтовани. Не е ясно дали изправянето й коства изпитание или в действителност към този момент е в пъти по-добре и след месеци още веднъж ще е пълноценна госпожица.

" Честит рожден ден, баща! Нека Бог да те благослови ", е написала Илиева на фрагмента. На фотоса още се вижда и торта, на която има забити свещички - 47. Това очевидно е възрастта, която навършва родителят й.

Преди време пък Кристин качи друго стори в обществените мрежи. " Ако Господ не прощаваше, Раят щеше да е празен ". С това тя удостоверява слуховете, че Дивна я е посетила по време на Великденските празници, с цел да й се извини за случилото се. Явно хубавицата е дала прошка за всичко и гледа напред, мечтаейки скоро да се завърне към естествения си живот.

Източник: Блиц

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР