Кристин Баумгартнер - бивша съпруга на Кевин Костнър, се e

...
Кристин Баумгартнер - бивша съпруга на Кевин Костнър, се e
Коментари Харесай

Бившата жена на Кевин Костнър се изнесе от имението му

Кристин Баумгартнер - някогашна брачна половинка на Кевин Костнър, се e изнесла от къщата, която споделяше с артиста по време на брака им, оповестиха Page Six и списание People.

Множество камиони бяха видяни пред имението на артиста от " Йелоустоун " на брега на океана в Карпинтерия, Калифорния, дни откакто съдът постанови Баумгартнер да напусне къщата на стойност 145 млн. $ до 31 юли. Преди това арбитър удостовери предбрачното съглашение, което двамата подписаха през 2004 година Освен това съдът подреди дизайнерката на чанти да не изнася каквито и да е движимости от вкъщи им, като се изключи персоналните си такива, без експлицитното единодушие на артиста. 

Според непотвърдени информации някогашната брачна половинка на Костнър се е настанила в дребна сглобяема къща, до която се намират пет големи контейнера с движимостите ѝ. Къщата се намира на земя, купена от някогашния ѝ брачен партньор преди няколко години.

Кристин Баумгартнер, която е майка на три деца от Костнър - Кейдън на 16 година, Хейс на 14 година, и Грейс на 13 година, подаде молба за бракоразвод през май след 18 години брак с претекст " непреодолими разлики ". Разводът бе избран като един от най-скандалните в Холивуд. 

Преди окончателния бракоразвод артистът упрекна някогашната си брачна половинка, че го е обрала, като му е взела имуществото " без познание или единодушие ". В документите, подадени на 13 юли, също се твърди, че Баумгартнер е платила на юрист от Лос Анджелис 25 000 $ от сметката на брачна половинка си без негово познание. 

Кевин Костнър, чието положение се прави оценка на към 250 млн. $, неведнъж е заявявал, че не желае да даде на Баумгартнер и стотинка повече от парите си, извоювани от присъединяване му в голям брой филми. 

Богатството на дизайнерката и някогашен модел, която е и съосновател на компанията за чанти " Cat Bag Couture ", се прави оценка на към 7 млн. $. След развода тя се оплака, че не получава никакви приходи, и настоя някогашният ѝ брачен партньор да ѝ дава близо четвърт милион $ на месец за прехрана на децата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР