Кристиано Роналдо закичи шал на Ботев. Не, това съвсем не

...
Кристиано Роналдо закичи шал на Ботев. Не, това съвсем не
Коментари Харесай

Без майтап! Кристиано Роналдо с шал на Ботев

Кристиано Роналдо закичи шал на Ботев. Не, това напълно не е смешка, а самата действителност. Статуята на великия футболист в родния му град Фуншал бе окичена с атрибути на " канарчетата ", а след това това бе запечатано за вечността, написа Sporta.bg.

Акцията по " прекосяването " на CR7 към Ботев бе осъществена от бултраси, които през вчерашния ден кацнаха на остров Мадейра. Там от 21:00 часа пловдивчани излизат в съдбоносен реванш против Маритимо. Първият мач приключи 0:0, а спечелилият ще се класира за плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

С чартъра на Авиоотряд 28 към приказния остров посред Атлантическия океан пътуваха и към 60 последователи на " жълто-черните ". Няколко от тях се щракнаха със статуята на Кристиано Роналдо, който, несъмнено, е най-известният човек, раждал се в миналото на Мадейра.

 1955636

Скулптурата на звездата е висока цели 2,40 метра и е изваяна от над 800 кг бронз. При откриването й преди няколко години Роналдо присъстваше персонално.

Летището във Фуншал пък преди стотина дни бе преименувано и също носи името на Кристиано Роналдо. Хотелът, където са настанени почитателите на Ботев, също носи името на популярния португалец.

Статуята на най-хубавия футболист на планетата бе наметната с шалче на Ботев. В различен кадър пък се вижда, че Роналдо се е трансформирал в ултрас на " канарите " и държи шалчета на клуба в ръце.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР