Кристиано Роналдо вкара гола, за който може би ще понесе

...
Кристиано Роналдо вкара гола, за който може би ще понесе
Коментари Харесай

Роналдо с трик "а ла Рамзи" в националния на Португалия

Кристиано Роналдо вкара гола, за който може би ще понесе най-вече рецензии в кариерата си. При успеха с 2:0 над Люксембург португалецът се разписа за 99-ти път с националната фланелка. Само че попадението беше направено от неговия съотборник Диого Жота.

В 86-ата минута топката беше на милиметър от голлинията на Люксембург. Въпреки че нямаше и подозрение, че следва гол, Роналдо се приближи и вкара топката във вратата за 2:0. По този метод той осуети първото попадение с националната фланелка на своя съотборник.

Снимка: Reuters

Само преди 2 седмици при идентична обстановка звездата на " Ювентус " остана неудовлетворен в мача против " Локомотив " Москва в Шампионската лига. Тогава Аарън Рамзи вкара от голлинията в миг, в който Роналдо се виждаше голмайстор. Португалецът погледна с отрицание уелския си съотборник, до момента в който той празнуваше своето попадение.
Да " откраднеш " гол... от Кристиано Роналдо (ВИДЕО) Николета Маданска с най-любопитното от света на спорта през миналата седмица
В последна сметка, даже разочарованият Жота можеше да се отдаде на празненства след мача, защото успеха класира настоящите европейски първенци на европейското състезание през 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР