Кристиано Роналдо сподели колко му е неприятно да играе на

...
Кристиано Роналдо сподели колко му е неприятно да играе на
Коментари Харесай

Роналдо: Скучно ми е да играя пред празни трибуни, харесва ми, когато хората ме освиркват

Кристиано Роналдо показа какъв брой му е неприятно да играе на игрища без почитатели. Поради рестрикциите, свързани с пандемията от ковид, в Италия и множеството мачове от евротурнирите се състоят без аудитория.

" Трябва да бъда почтен. За мен да играя на празен стадион е скучно. Уважаваме протоколите. Здравето е най-важното нещо, несъмнено, само че не ми харесва. Правя го, тъй като обичам футбола. Играя за фамилията си, децата ми, приятелите ми, почитателите. Но е толкоз необичайно да играеш без почитатели ", съобщи португалската звезда в Дубай, където получи премия за Играч на века за интервала 2001-2020 година

Той добави, че даже му липсват освиркванията от страна на последователите на противниците: " Харесва ми, когато хората ме освиркват. Когато докосна топката и се чува: " Буууу ". Когато вървя в други страни и те харесват други играчи повече от мен, го вършат. Това ме стимулира. Надявам се, че през 2021 година разпоредбите ще се трансформират и ще забележим игрища, цялостни с почитателите, тъй като няма пристрастеност без тях. "

Juventus FC & Portugal national team player
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР