Кристиано Роналдо събра погледите на присъстващите на пресконференцията на Ювентус

...
Кристиано Роналдо събра погледите на присъстващите на пресконференцията на Ювентус
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо събра погледите с бели диаманти за над $2 милиона

Кристиано Роналдо събра погледите на присъстващите на конференцията на Ювентус преди днешния мач с Манчестър Юнайтед от Шампионската лига. Очите на всички бяха приковани към часовника на португалската звезда на „ бианконерите “.

„ Червените дяволи “ одобряват „ Старата госпожа “ довечера от 22:00 часа, а 33-годишният Роналдо се завръща на „ Олд Трафорд “, където игра в интервала 2003-09 година. Това бе и повода петкратният притежател на „ Златната топка “ да бъде част от конференцията на италианския първенец.
Всички обаче гледаха към часовника на Кристиано Роналдо. Моделът на компанията „ Jacob&Co “ е обсипан с 424 бели диаманти, а цената му е извънредно висока – $2,4 милиона.

Това е извънредно скъпо украшение, което доста надвишава предходния часовник на футболната звезда. Преди това Роналдо носеше часовник на същата компания, който също беше с диаманти от 15,25 карата, а цената му беше 100 000 паунда.

Португалецът е рекламно лице на „ Jacob&Co “ от 2013 година и при опция постоянно показва най-скъпите артикули на марката. Въпреки скъпия часовник, който Роналдо показва на конференцията, той е много обратно в класацията на звездите с най-скъпи времеизмерватели. Според сп. „ Форбс “ боксьорът Флойд Мейдуедър има диамантен часовник за 14 милиона паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР