Кристиано Роналдо продължи да подобрява блестящата си статистика в Шампионската

...
Кристиано Роналдо продължи да подобрява блестящата си статистика в Шампионската
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо с гол номер 750, Юве с класика

Кристиано Роналдо продължи да усъвършенства блестящата си статистика в Шампионската лига. Португалската звезда означи 750-ия гол в кариерата си при триумфа на Ювентус с 3:0 над Динамо (Киев).

Отборът на Андреа Пирло нямаше никакви проблеми против украинците и доминираше през целия мач в Торино. Федерико Киеза откри резултата с първия си гол за " бианконерите " в 21-ата минута. Кристиано удвои задатъка на домакините малко преди да е минал един час игра, а Алваро Мората се разписа за 3:0.

750 - Cristiano Ronaldo scored his 750th goal among clubs and senior National team, with 10% of these being scored for Juventus. Limitless.
— OptaPaolo (@OptaPaolo)
Двубоят ще се запомни и с обстоятелството, че за първи път жена бе основен арбитър на мач от Шампионската лига. Французойката Стефани Фрапар имаше тази опция и се оправи чудесно.

Юве си бе обезпечил класиране за идната фаза и преди тази среща, само че продължава да изостава на три точки от Барселона. Шампионът на Италия не може да измести каталунците от върха и ще приключи на второ място в групата.

Шампионска Лига 5 кръг, сряда 2 декември  Ювентус 3:0краен резулат  Динамо Киев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР