Кристиано Роналдо продължава да вкарва важни голове за Ювентус. Португалецът

...
Кристиано Роналдо продължава да вкарва важни голове за Ювентус. Португалецът
Коментари Харесай

Роналдо приближи "Ювентус" до титлата

Кристиано Роналдо продължава да вкарва значими голове за " Ювентус ". Португалецът донесе успеха на " бианконерите " при обрата над " Лацио " с 2:1 в мач от Серия " А ". Така торинският гранд към този момент има 11 точки задатък на върха в класирането пред втория " Наполи ".

" Орлите " преобладаваха през по-голямата част от срещата на " Олимпико ". В 12-ата минута Уолъс бе покрай разкриване на резултата, само че вратарят на гостите Войсчек Шчесни направи изумително избавяне. В 38-ата минута още веднъж той се намеси уверено при мощен удар на Марко Пароло.

" Лацио " продължи да притиска противника и две минути преди края на първото полувреме звездата на отбора Чиро Имобиле шутира, само че на пътя на топката застана бранител на " Юве ".

В 59-ата минута Емре Джан си означи трагичен автогол при опит да почисти топката след ъглов удар и прати в възторг почитателите на столичани.

Снимка: Getty Images

Имобиле и Луис Алберто продължиха да тормозят защитата на гостите, търсейки втори гол, само че той по този начин и не падна.

Вместо това в 74-ата минута Кансело изравни, възползвайки се от отскочила топка в наказателното поле на домакините.

Броени минути преди края Лулич извърши нарушаване в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Роналдо, който не се поколеба и преодоля Томас Стракоша за крайното 2:1.

" Ювентус " е с 59 точки на върха в Серия " А " и към момента не познава усета на загубата. " Лацио " остава на седма позиция с 32 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР