Кристиано Роналдо продължава да бъде най-популярният футболист в Китай, а

...
Кристиано Роналдо продължава да бъде най-популярният футболист в Китай, а
Коментари Харесай

Роналдо продължава да бъде най-популярният футболист в Китай

Кристиано Роналдо продължава да бъде най-популярният футболист в Китай, а Барселона води в класацията измежду клубовете, сочи годишният отчет "Червеното чердже ", изготвян от цифровата маркетингова организация "Мейлмен ". Португалският нападател заема първото място пред Лионел Меси и Неймар за втора поредна година. Според отчета, известността на футболистите измежду китайското население е спаднала с 15 % от 2019-а година. Роналдо обаче е един от дребното, който продължава да притегля почитатели в Уейбо и други обществени сфери.

"Много съм удовлетворен от това. Наясно съм какъв брой съм известен измежду почитателите в Китай и за мен значи доста, че оглавявам тази ранглиста за втора поредна година ", съобщи Роналдо.

Барселона води в класацията при клубовете, изкачвайки се от пето място и заменяйки Реал Мадрид. Челси е на трето място по известност в Китай, откакто "сините " от Лондон изпревариха най-успешните исторически британски клубове Манчестър Юнайтед и Ливърпул. "Мърсисайдци ", Арсенал и Байерн Мюнхен не посетиха Китай по време на предсезонните си подготовки и ползата към тях е понижен.

Висшата лига предстоящо е най-гледана и следена от китайците. Английското състезание има и най-хубавия контракт за телевизионни права с локалните малките екрани, които заплащат 564 милиона лири за излъчването на мачове в границите на три сезона.

В отчета се прибавя, че Арсенал и Националната баскетболна асоциация (НБА) са научили значим урок, откакто някои техни дейности в обществените мрежи имаха отрицателно въздействие в страната. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР