Кристиано Роналдо призна, че се почувствал засрамен от обвиненията в

...
Кристиано Роналдо призна, че се почувствал засрамен от обвиненията в
Коментари Харесай

Роналдо: Чувствах се засрамен от обвиненията срещу мен

Кристиано Роналдо призна, че се почувствал компрометиран от обвиняванията в обезчестяване и по какъв начин може това да повлияе на неговото семейство.

Звездата на Ювентус бе разследван от управляващите в Съединени американски щати поради случай с американката Катрин Майорга, с която той има полов контакт през юни 2009 година в Лас Вегас. През септември предходната година Майорга упрекна Роналдо в обезчестяване, само че въз основата на показаната информация това не бе потвърдено и португалецът бе оневинен.

„ Играят си с достолепието ти ”, съобщи нападателят в изявление за „ Good Morning Britain ”.

„ Трудно е. Имам другарка, семейство, деца. Когато си играят по този метод с достойнството ти, е неприятно и мъчно. Спомням си един ден у дома, бях пред тв приемника с приятелката ми и там говореха по какъв начин Кристиано Роналдо направи това и това. Чух, че децата ми идват насам и смених канала, тъй като бях компрометиран. Прехвърлих канала, тъй като не желаех Кристиано младши да види, че приказват неприятно за татко му по такава тематика ”, декларира още в изявлението португалската звезда. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР