Кристиано Роналдо поднесе сензацията на вечерта, а вероятно и на

...
Кристиано Роналдо поднесе сензацията на вечерта, а вероятно и на
Коментари Харесай

Роналдо шокира: Беше прекрасно да играя в "Реал"

Кристиано Роналдо сервира сензацията на вечерта, а евентуално и на футболната 2018 година " Беше прелестно да играя в " Реал " След няколко дни ще кажа освен това. Ще дам отговор на почитателите, които постоянно са били зад мен ", отсече суперзвездата след третия следващ успех в Шампионската лига.

Португалецът не съумя да се разпише при успеха с 3:1 над " Ливърпул " в Киев. Въпреки това той се трансформира в първия състезател в историята с пет трофея от най-престижния клубен шампионат в Европа. Четири от тях са с фланелката на " Реал ", а първият - с тази на " Манчестър Юнайтед ".
" Реал " остана на трона след 3:1 над " Ливърпул " (ВИДЕО и СНИМКИ) Тежка контузия на Салах и безнадежден вратар провалиха "червените " в Киев
" Наслаждаваме се на момента, бъдещето в този момент не е толкоз значимо. После ще си умря и ще отида на лагер с националния тим. Ще забележим какво ще се случи. Дали съм печален, че не вкарах във финала? А кой е голмайстор на това издание на Шампионската лига? Кой има най-вече титли от Шампионската лига, кой има най-вече голове? "

Първите реакции след изявлението на Роналдо бяха спорни. Според мнозина специалисти той просто пробва да си издейства по-висока заплата и да настигне по този индикатор огромните си съперници Лионел Меси и Неймар. Според други обаче Кристиано в действителност има намерение да напусне " Сантяго Бернабеу ", въпреки че на този стадий няма индикации къде би могъл да продължи кариерата си. Разбира се, измежду най-вероятните дестинации са " Манчестър Сити " и " Пари Сен Жермен ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР