Кристиано Роналдо пак ще става баща. Звездата на Реал Мадрид

...
Кристиано Роналдо пак ще става баща. Звездата на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Роналдо чака още едно дете!

Кристиано Роналдо отново ще става татко. Звездата на Реал Мадрид удостовери слуховете, свързани с актуалната му проиятелка, които се носят от известно време от страниците на таблоидите.

Португалският футболист удостовери пред испанския вестнил El Mundo, че приятелката му Джорджина Родригес е бременна.

Кристиано, който през юни стана татко на близнаците Ева и Матео, в този момент чака четвъртото си дете от 23-годишната хубавица, с която стартира да излиза предходната година.

В понеделник Роналдо за пръв път разгласи обществено, че чака дете от своята другарка. " Да, доста съм благополучен ", сподели португалецът в изявление за испанският вестник, запитан дали се радва на новината, че още веднъж ще става татко.

Роналдо има и 7-годишен наследник, който също като близнаците е роден от сурогатна майка.

 Самоличността на майката на Младши по този начин и не бе разкрита и таблоидите към момента гадаят. Някои от тях, в този момент са сигурни, че са разкрили мистериозната идентичност на майката на близнаците, която съгласно източници живее в Сан Диего и е получила към 13 милиона $ от Роналдо.

Преди няколко дни Роналдо сподели огромното си семейство в Instagram. На фрагмента се вижда понаедрелия стомах на Джорджина, Кристиано-младши, сестрите Елма и Катя Авейро, по-големия му брат Хюго, майка му Мария Долорес и племенника Родриго.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР