Кристиано Роналдо напусна лагера на португалския национален отбор в Русия,

...
Кристиано Роналдо напусна лагера на португалския национален отбор в Русия,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо обяви, че е станал баща на близнаци

Кристиано Роналдо напусна лагера на португалския народен тим в Русия, с цел да се прибере при новородените си деца. Той получи позволение да пропусне мача за бронзовите медали в Купата на конфедерациите, в който европейският първенец ще срещне изгубилия в дуела сред Германия и Мексико.

Роналдо за пръв път призна, че е станал татко на близнаци. Новината беше оповестена от международните медии на 10 юни, само че до момента нямаше публично удостоверение. Предполага се, че те са от сурогатна майка, както и първото му дете - Кристиано, което се роди на 17 юни 2010 година

Португалецът не е имал опция да види децата си, защото се приготвяше с националния тим за Купата на конфедерациите, която започва на 17 юни. В сряда европейските първенци изгубиха късмет да се борят за трофея, откакто изгубиха с дузпи от Чили в първия полуфинал.

" Служих на националния тим, както постоянно съм го правил - с цялото си сърце и душа, макар че ми се родиха две момчета. За страдание не успяхме да реализираме основната си цел, само че съм сигурен, че ще продължим да носим наслада на всички португалци ", написа четирикратният притежател на " Златната топка " във " Facebook ".

" Президентът на португалската федерация и националният селекционер през днешния ден направиха страховит жест, който ме докосна и в никакъв случай няма да го не помни. Много съм благополучен, че най-сетне ще бъда с децата си за пръв път ", добави звездата на " Реал " (Мадрид).

Португалската федерация също показах признателност към капитана на националния тим. " Бяхме осведомени още преди шампионата, че Кристиано Роналдо е станал татко. Въпреки раждането на децата му той остана в работа на националния тим и направи жест, който би трябвало да подчертаем и похвалим. "

" Президентът на федерацията и националният селекционер схващат, че откакто към този момент е невероятно да реализираме задачата си да спечелим Купата на конфедерациите, би трябвало да освободят спортиста, с цел да може той най-сетне да се срещне с децата си ", се споделя още в известието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР