Кристиано Роналдо изнасилил американски модел и след това казал "съжалявам,

...
Кристиано Роналдо изнасилил американски модел и след това казал "съжалявам,
Коментари Харесай

Американката обвини Роналдо в изнасилване

Кристиано Роналдо изнасилил американски модел и по-късно споделил "съжалявам, нормално съм благородник ", сочат правосъдни документи, подадени в Лас Вегас, които звездата дефинира като "фалшиви вести ".

Катрин Майорга, 34-годишна учителка, която е била упорит модел по време на хипотетичното нахлуване, твърди, че Роналдо я е изнасилил в банята в хотел Палмс в Лас Вегас в ранните часове на 13 юни 2009 година

Адвокатите на Кристиано Роналдо обявиха, че ще съдят немското списание Шпигел, откакто разгласиха "очевидно противозаконни " обвинявания на Майорга.

Адвокатът на Роналдо съобщи в изказване, че отчетът е "неприемливо съобщаване за съмнения в региона на неприкосновеността на персоналния живот " и че ще потърси правна отбрана на клиента си.

През януари 2010-а година Майорга и Роналдо подписаха съглашение в размер на 375 000 $,което да анулира всички обвинявания от американката към Роналдо. Майорга, която учи публицистика, преди да работи като модел, споделя, че е подписала съглашението от боязън.

"Не желаех правосъден развой, никой не би трябвало да знае какво се е случило с мен ", сподели тя пред списанието.
Но мълчанието не й оказа помощ да преживее прекарването, сподели тя и тя се отхвърли от работата си като преподавател.

Самият футболист разяснява във видео онлайн в своя профил в Инстаграм, което по-късно смъкна, че от "Шпигел " популяризират неистини по негов адрес.

"Тази жена просто желае да натрупа популярност на мой тил и да завоюва от това. Такива лъжливи обвинявания са част от моята работа и аз ги одобрявам умерено ", сподели Роналдо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР