Кристиано Роналдо има в колекцията си 5 награди Златна топка,

...
Кристиано Роналдо има в колекцията си 5 награди Златна топка,
Коментари Харесай

Още един футболист в семейството на Роналдо

Кристиано Роналдо има в сбирката си 5 награди " Златна топка ", 5 трофея от Шампионската лига. Той е 3-кратен първенец на Англия, 2-кратен на Испания и към този момент има купа и в Италия. Звездата на " Ювентус " сигурно е измежду най-хубавите в света.

Синът му Кристиано-младши е съвсем на 9 години и към този момент върви по стъпките на татко си. Той е част от детския отбор на " Юве " и в обществените мрежи постоянно се появяват клипове с негови попадения, след които чества тъкмо като своя баща.
Роналдо изпуска, само че синът му е прецизен (ВИДЕО) Малчуганът е част от школата на "Ювентус " и към този момент бележи
Това обаче не е всичко! На хоризонта се появява нов футболист с фамилия Роналдо. Той е единствено на годинка и носи името Матео - вторият наследник на футболиста.

Самият Кристиано се похвали, че той е тръгнал по неговите стъпки с малко видео в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин Матео вкарва гол. За в този момент единствено по време на игра, само че ентусиазмът, с който го прави, не изключва да се занимава с футбол и за напред.

Най-големите почитатели на Матео са татко му, близначката му Ева и най-малката щерка в фамилията Алана-Мартина. Зад камерата пък е половинката на Роналдо - Джорджина. Тя в действителност е майка единствено на Алана, до момента в който другите деца на футболиста са от сурогатни майки.
Принцесите на Кристиано Роналдо (СНИМКА) Португалецът театралничи с най-любимите си момичета
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР