Кристиано Роналдо и шестима от неговите съотборници в Ювентус рискуват

...
Кристиано Роналдо и шестима от неговите съотборници в Ювентус рискуват
Коментари Харесай

Прокуратурата и Италианската футболна федерация разследват Роналдо

Кристиано Роналдо и шестима от неговите съотборници в Ювентус рискуват да им бъдат наложени наказания от две места, откакто преди десетина дни нарушиха разпоредбите за изолираност. Според Gazzetta dello Sport прокуратурата в Торино и Италианската футболна федерация водят паралелни следствия по отношение на CR7, Родриго Бенканкур, Хуан Куадрадо, Данило, Пауло Дибала, Джанлуиджи Буфон и Мерих Демирал поради тяхното решение да не съблюдават протокола.

На 3 октомври двама чиновници на Ювентус дадоха позитивни проби за ковид, вследствие на което всички футболисти трябваше да се изолират на хотел. Само два дни по-късно обаче Джанлуиджи Буфон реши да напусне хотела и да се прибере в дома си, а другите шестима отлетяха за лагерите на националните си отбори. В тази връзка в този момент има огромен късмет всички те да бъдат глобени.

Юве като клуб обаче няма да пострада, тъй като още тогава “бианконерите” оповестиха за своеволието на въпросните играчи, прехвърляйки отговорността персонално към тях.

Междувременно инфектирани с COVID-19 се оказаха още Кристиано Роналдо и Уестън Маккени, поради което изолацията в клуба продължава.

Следващият дуел на първенците е в събота вечер против Кротоне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР