Кристиано Роналдо и неговата любима Джорджина Родригес ще могат да

...
Кристиано Роналдо и неговата любима Джорджина Родригес ще могат да
Коментари Харесай

Властите в Саудитска Арабия направиха специално изключение за Роналдо и Джорджина

Кристиано Роналдо и неговата обичана Джорджина Родригес ще могат да живеят дружно в Рияд, макар че нямат брак. Властите в Саудитска Арабия направиха особено изключение от прецизните закони, забраняващи неженени двойки да разделят един покрив.

Ръководството на Ал Насър е издействало разрешението, като за задачата са извършени детайлни съвещания с водещи адвокати в Саудитска Арабия.

" Въпреки че законът строго не разрешава взаимно общуване без брак, управляващите са склонни да си затварят очите в избрани случаи. Особено когато става дума за жители на други страни ", разясниха от адвокатската фирма.

Подобно нещо беше немислимо преди няколко години в страна, която към момента се ръководи от прецизно пояснение на ислямския закон или „ шериат “. Но откакто Мохамед бин Салман беше назначен за престолонаследник през 2017 година, беше реализиран прогрес във връзка с признаването на правата, изключително на дамите, макар че, въпреки това, злоупотребите и арестите на деятели за правата на индивида не престават.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР