Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Рафаел Варан ще се завтрнат

...
Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Рафаел Варан ще се завтрнат
Коментари Харесай

Роналдо, Кавани и Варан на линия за сблъсъка с Тотнъм утре

Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Рафаел Варан ще се завтрнат са подготвени и ще бъдат разполагаем за утрешния конфликт на Манчестър Юнайтед с Тотнъм от 19:30 българско време. Люк Шоу продължава да е отвън състава с ковид, а Скот Мактоминей е под въпрос, заяви краткотрайният управител на отбора Ралф Рангник. Германецът също по този начин разяснява появилите се с нова мощ в последните дни информации, че Роналдо не е благополучен на “Олд Трафорд ”, както и дали е бил наясно с пътуването му до Португалия.
 Тен Хаг към този момент изследва обстановката на Тен Хаг към този момент изследва обстановката на "Олд Трафорд " и се приготвя за изявлението в Ман Юнайтед
“Не знам, не съм го питал дали е благополучен в Манчестър и в клуба. За мен е значимо той да е още веднъж във форма, откакто възобнови тренировки през вчерашния ден. Утре ще решим с какъв състав ще играем и тактикатата, на която ще заложим. Не знаех, само че няма смисъл да се връщаме обратно и да гледаме какво се е случвало последните няколко дни. За мен е значимо това, което ще стане през днешния ден и на следващия ден. Важно е, че двамата с Единсон упражняват още веднъж и са разполагаем за на следващия ден. Скот Мактоминей за момента е навън, тъй като, в случай че го рискуваме на следващия ден, тогава евентуално няма да е разполагаем за мача с Атлетико във вторник. Напълно наясно сме с значимостта на мача на следващия ден и че би трябвало да спечелим ”, съобщи Рангник. Двубоят е доста значим за " алените дяволи ", които се изправят против един от директните си съперници за място в топ 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР