Кристиано Роналдо е твърдо решен да остави зад гърба си

...
Кристиано Роналдо е твърдо решен да остави зад гърба си
Коментари Харесай

Роналдо продава всичко, къса връзките си с Испания

Кристиано Роналдо е твърдо решен да остави зад тила си всеки подробност, който го свързва с Испания. Според португалското издание " Корейо да Маня " той е оповестил за обмен цялото си имущество в Мадрид и по този метод се надява да излезе дефинитивно от обсега на локалните данъчни управляващи.

33-годишният притежател на " Златната топка " постъпи по същия метод, когато напускаше " Манчестър Юнайтед " през 2009 година. Тогава той се раздели с къща на стойност 20 милиона евро. Любопитното е, че Кристиано закупи въпросния парцел против 4,5 милиона евро и осъществя чудесна облага от договорката.

Сега проектите му са идентични и той към този момент е оповестил за продажба дома си в Мадрид. Освен това Роналдо има и сбирка от 22 първокласни автомобила, които ще бъдат разпръснати из домовете му в Португалия, както и в новото му имение в Торино.
Роналдо и почитателите на " Юве " - обич от пръв взор (ВИДЕО) Португалецът ще премине публични медицински прегледи, а по-късно ще бъде показан
Като футболист на " Ювентус " звездата ще живее в къща с 8 спални на три етажа и обща повърхност 1000 квадратни метра. Сред екстрите са закрит басейн и два секрети входа.

Очаква се Кристиано да замрази и проектите си за градеж на новия си хотел в Мадрид.

Прекъсването на връзките му с Испания обаче не е толкоз просто, колкото наподобява да пръв взор. Приятелката му Джорджина Родригес е испанка, а децата му са родени в страната. Кристиано младши ще би трябвало да напусне учебното заведение и приятелите си и да привиква със напълно нова среда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР