Кристиано Роналдо е спечелил 108 млн. долара за последните 12

...
Кристиано Роналдо е спечелил 108 млн. долара за последните 12
Коментари Харесай

Ето Как Роналдо Харчи Милионите Си

Кристиано Роналдо е спечелил 108 млн. $ за последните 12 месеца. С приходите си той се подрежда на трето място измежду най-добре печелещите спортисти в света, осведоми преди месец сп. Forbes. Пред него са само Флойд Мейуедър и Лионел Меси.

Общо 47 млн. $ от приходите му са от спонсорски контракти, като най-големите му сътрудници са Tag Heuer, Herbalife и Nike.

Всъщност единствено договорката му с Nike е за 19 млн. $ на година, като Роналдо е един от тримата спортисти в света, които могат да се похвалят с пожизнен контракт с компанията. При това състояние до своята 73-та годишнина звездата ще проработи 1 милиарда $.

Останалите огромни контракти включват Castrol, Samsung и KFC.

I’m really excited to share with you the new #SACOORBROTHERS Fall Winter Collection! Meet my favorite new items at sacoorbrothers.com

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Сеп 29, 2016 в 1:04 PDT

Не е изненада, че Роналдо печели толкоз доста, откакто е много известен в обществените мрежи. Той има 122 млн. фена във Фейсбук, 135 млн. почитатели в Instagram и още 73 млн. в Twitter, с което заема челно място измежду спортистите.

Миналата седмица стана ясно, че Роналдо ще премине в Ювентус от Реал Мадрид против сумата от 100 млн. евро. Това е най-високата сума за футболист на неговата възраст (33 г.)

В новия си тим той ще получава по 30 млн. евро , а Ювентус ще би трябвало да заплаща още толкоз всяка година като налози.

Как обаче Роналдо харчи извоюваните милиони? Всъщност те изобщо не са малко, в случай че се има поради, че среднодневно той прибавя към банковите си сметки 295 890 $.

Quando jogava nas ruas da Madeira e sonhava em chegar ao topo do futebol não podia imaginar que um dia tiraria uma foto como esta. Dedico este momento acima de tudo à minha família, aos meus amigos, aos meus colegas de equipa, aos treinadores com quem aprendi sempre e a tantos outros que trabalham nas estruturas de clubes e seleção. Por último, um agradecimento muito especial aos meus fãs. Estes troféus também são vossos!

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Яну 2, 2018 в 12:59 PST

Роналдо има сбирка от първокласни коли, измежду които Lamborghini Aventador, Maserati, Bentley, Porsche и Mercedes.

Преди към осем години, до момента в който се състезаваше за Манчестър Юнайтед, Роналдо катастрофира със своето Ferrari, което бе купил за 320 000 $.

Later today #CR7xBUGATTI

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Фев 23, 2017 в 4:10 PST

В Мадрид той живееше в имение в покрайнините на града. Според имотни експерти, то може да бъде оценено на 7.1 млн. $. В Торино пък се допуска, че ще живее в къща, която се отдава чартърен за 40 000 евро дневно.

През 2015 година Роналдо си купи и апартамент в Trump Tower, ситуирана в Ню Йорк като заплати 18.5 млн. $. Можете да го разгледате тук.

Той постоянно носи часовници на Jacob and Co., като този е на стойност 160 000 $.

Според осведомени, Роналдо е платил 29 000 $ за своя восъчна фигура.

След раздялата си с Ирина Шейх, той е забелязван с разнообразни модели, а през днешния ден е благоприятен за Джорджина Родригес. Двамата, огромният му наследник Кристиано Джуниър, майката на футболиста и фамилията на брат му неотдавна бяха на отмора в Гърция.

❤️

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Юли 9, 2018 в 3:02 PDT

През ноември предходната година Джордина роди четвъртото дете на Роналдо, като предходните му деца са от сурогатни майки.

Няколко месеца по-рано на бял свят се появиха и близнаците Матео и Ева.

Кристиано Джуниър пък върви по стъпките на татко си и продължава да е огромен почитател на Лионел Меси.

Роналдо обича да харчи парите си, само че също по този начин ги влага умно. Звездата откри тематичен футболен хотел в Мадейра, като такива ще има в най-малко още 4 европейски града в съдружничество с интернационалната хотелска верига Pestana.

Роналдо е един от най-стилните футболисти в света. Той е и модел на долни дрехи.

👍👌

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на Ное 4, 2016 в 8:45 PDT

Въпреки триумфите и положителните си приходи, Роналдо е недолюбван от почитателите на противниковите тимове. Напълно разбираемо, когато против теб се изправя един от най-хубавите футболисти в света.

Трансферът му в Ювентус се отрази позитивно освен на акциите на клуба, само че и на почитателите на отбора в обществените мрежи и на продажбите на фланелката му, като в първите 24 часа след новината са се продали общо 500 000 броя.

ОФИЦИАЛНО: РОНАЛДО НАПУСНА „БЕЛИЯ БАЛЕТ“, ЩЕ РИТА ЗА ЮВЕНТУС



източник:  Profit.bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР