Кристиано Роналдо е изправен пред потенциален съдебен иск заради връзката

...
Кристиано Роналдо е изправен пред потенциален съдебен иск заради връзката
Коментари Харесай

Съдят Кристиано Роналдо за колаборацията му с Binance

Кристиано Роналдо е изправен пред евентуален правосъден иск поради връзката си с Binance, която е забъркана в лични правни разногласия.

В желае, подаден в областен съд на Флорида, се твърди, че Роналдо е взел участие в популяризирането и продажбата на нерегистрирани скъпи бумаги в съдействие с Binance. Ищците настояват, че утвърждението на Роналдо за борсата е довело до финансови загуби за потребителите.

В средата на 2022 година Роналдо си партнира с Binance, с цел да разпространява своята сбирка от незаменяеми токени (NFT). В желае се твърди, че утвърждението на Роналдо е повлияло на потребителите да се ангажират с Binance за други действия, свързани с криптовалути, което е довело до вложения в нерегистрирани скъпи бумаги, като да вземем за пример BNB и стратегиите за рентабилност на криптовалути на Binance.

В жалбата Роналдо е упрекнат, че е насърчил милионите си почитатели да влагат в Binance, като по този метод е подкрепил платформата в набирането на вложения в нерегистрирани скъпи бумаги.

Значителното въздействие на Роналдо е асъдействало много за повишаването на потребителската база на Binance. Неговите сполучливи NFT продажби в допълнение ускориха репутацията на борсата, което докара до незабравим скок в онлайн търсенето на “Binance ”.

Въпреки че Роналдо не е рекламирал директно Binance, в желае се твърди, че той е трябвало да знае за продажбата на скъпи бумаги на криптовалута от Binance.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР