Кристиано Роналдо е фен на бързите и доста скъпи коли.

...
Кристиано Роналдо е фен на бързите и доста скъпи коли.
Коментари Харесай

За какво Кристиано Роналдо похарчи 20 милиона

Кристиано Роналдо е почитател на бързите и много скъпи коли. Той има цялостен автопарк, в който има коли за десетки милиони. А от няколко дни се приказва, че сбирката на звездата на Реал Мадрид се е нараснала с още едно в действителност неповторимо возило - Bugatti La Voiture Noire .

Моделът бе показан на автомобилното шоу в Женева през март. Освен с дизайн, той впечатли не по-малко и с галактическата си цена от 11 милиона евро . Тя незабавно изстреля возилото на челното място в класацията за най-скъпите коли. Освен че е преди всичко по цена, La Voiture Noire е създаден в една-единствена численост.
 Снимка 410857

Скоро след формалното показване стана ясно, че притежател към този момент се е намерил. Най-вероятно това е самият Кристиано, макар че от автомобилния производител отхвърлят да потвърдят неговата идентичност, което е нормална процедура.
 Bugatti, новото La Voiture Noire и най-скъпата кола, продавана в миналото
Коя е най-скъпата кола, продавана в миналото

И за какво не можем да си я купим, даже да имаме парите

За страдание, Роналдо ще може да се изфука с най-скъпата кола в света чак през 2021г ., тъй като прототипът се нуждае от още модификации преди да стане кадърен за шофиране по улиците, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР