Кристиано Роналдо даде интервю за бившия си съотборник Рио Фърдинанд

...
Кристиано Роналдо даде интервю за бившия си съотборник Рио Фърдинанд
Коментари Харесай

Кристиано: Детството ми беше трудно, нямахме пари

Кристиано Роналдо даде изявление за някогашния си съотборник Рио Фърдинанд за The Players Tribune. Португалецът си спомни с трогване за предишното си и за своето детство.

" Баща ми работеше в Андориня и не спираше да ме кара да играя за дублиращия тим. Знаех, че това ще го направи горделив, по тази причина отидох. Истина е, че тогава нямахме доста пари. Като дребен играех със старите обувки на брат ми и ги одобрявах като подарък.

На 11 години си потеглих от острова и отидох в академията на Спортинг (Лисабон). Това беше най-трудният стадий в живота ми. Синът ми в този момент е на 7 години. Мисля си по какъв начин би се чувствал след четири години да го пращат в Париж, Лондон... избирам да не си представям.

 Официално: Контузията на Гарет Бейл по-сериозна от предстоящото
Официално: Контузията на Бейл по-сериозна от предстоящото

Футболистът навън най-малко за месец

Като дребен бях доста недъгав. Нямах мускули. На 11 години взех решение. Знаех, че съм по-талантлив от другите. Започнах да тичам от общежитието през нощта, с цел да упражнявам.

Винаги съм се възхищавал на Реал Мадрид. Исках да спечелвам титли с Мадрид, да троша върхове и да се трансформира в легенда ", довери Кристиано.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР