Кристиано Роналдо даде бомбастично интервю за известния журналист Пиърс Морган.

...
Кристиано Роналдо даде бомбастично интервю за известния журналист Пиърс Морган.
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Манчестър Юнайтед ме предаде

Кристиано Роналдо даде бомбастично изявление за известния публицист Пиърс Морган. В него португалецът съобщи, че се усеща предаден от. Португалецът прибавя, че е сърдит, че трансфорат в черна овца и е изкупителна жертва за всичко, което се е объркало в клуба.

ще бъде излъчено в сряда. Според медиите в Англия то е сигурен знак, че след Мондиал 2022 Роналдо няма да се върне на „ Олд Трафорд “.

За малко повече от година Кристиано Роналдо работи с трима мениджъри. За първия, неговият някогашен съотборник Оле Гунар Солскяер, който беше уволнен единствено седмици след завръщането на Кристиано, португалецът сподели, че изпитва единствено почитание. За другите двама – Ралф Рангник – и сегашния управител Ерик загар Хаг, той си замълча.

„ Ако даже не си треньор, по какъв начин ще бъдеш управител на Манчестър Юнайтед? Никога даже не бях чувал за него “, сподели португалецът за Рангник.  „ Не изпитвам почитание към него, тъй като той не демонстрира почитание към мен. Ако ти не изпитваш почитание към мен, аз в никакъв случай няма да имам почитание към теб “, разяснява той по адрес на Тен Хаг.

„ Да, те се пробваха да ме изгонят. Не единствено треньорът, само че и още двама-трима души към клуба. Чувствах се предаден. Не бива да приказвам дали желаеха да се отърват от мен, само че не ме интересува. Да, усещам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също “, показа още той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР