Кристиано Роналдо бил наясно, че ще напусне Реал Мадрид още

...
Кристиано Роналдо бил наясно, че ще напусне Реал Мадрид още
Коментари Харесай

Роналдо се обидил на цената си: 100 млн. евро? Тук не съм обичан!

Кристиано Роналдо бил наясно, че ще напусне " Реал " Мадрид още през януари месец 2018 година Тогава той схванал, че в новия му контракт ще попада уговорка освобождение в размер на 100 млн. евро, разкрива " Марка ".

Португалецът загатна, че може да се раздели с испанския гранд след 9 години на " Сантиаго Бернабеу " секунди откакто завоюва четвъртия си трофей в Шампионската лига с " белите " (Роналдо има още един с " Манчестър Юнайтед " ). В последните дни обаче слуховете за негово прекосяване в " Ювентус " се ускориха, като се твърди, че той към този момент е приел препоръчаните му персонални условия и даже е почнал да си търси нов дом в Торино.

Ако тази информация се окаже вярна, то прехвърлянето му зависи от сделката сред клубовете. За задачата от " Юве " би трябвало да платят 100 млн. евро на " Реал ". Именно те се трансфораха в " ябълката на раздора " за двете страни.

През януари 2018 година Роналдо схванал, че в новия му контракт ще попада сходна уговорка и не приел добре сходен ход на управлението. В остарелия договор откупуващата цена на португалеца бе 1 милиарда евро.
" Ювентус " предложи 100 млн. евро за Кристиано "Реал " Мадрид е получил първа оферта за нападателя
" Щом ме правят оценка на 100 млн. евро, значи не съм обичан тук! ", разказвал футболистът сякаш на смешка.

Тогавашният треньор на тима - Зинедин Зидан, се опитал да разубеди президента Флорентино Перес и да издейства по-добри условия на своята звезда. Шефът на " Реал " обаче успокоил, че никой различен не би предложил по-добри условия на 33-годишния Роналдо.

От " Ювентус " обаче са подготвени да платя за услугите му на терена 30 млн. евро на сезон, което е с 5 млн. повече от най-хубавата оферта на " Реал ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР