Кристиано Роналдо беше представен вчера като играч на саудитския Ал

...
Кристиано Роналдо беше представен вчера като играч на саудитския Ал
Коментари Харесай

Роналдо може да се завърне в Европа през лятото

Кристиано Роналдо беше показан през вчерашния ден като състезател на саудитския Ал Насър, само че незабавно започнаха спекулациите по тази причина по кое време той ще се завърне в Европа. Въпреки, че подписа контракт за 200 млн. евро на сезон, с което стана най-скъпият футболист в света се чака въпреки всичко Роналдо да се завърне в Европа и то без да разтрогва контракта си с арабите. 
Прочетете още
Любопитно е, че според испанския в. " Марка " португалската суперзвезда има уговорка в контракта със саудитския " Ал Насър ", която ще му разреши да премине чартърен в " Нюкасъл ", в случай че " свраките " се класират за Шампионската лига. Английският клуб е благосъстоятелност на държавния капиталов фонд на Саудитска Арабия.

Роналдо към момента държи върха за най-вече голове в Шампионската лига, само че Лионел Меси може да го усъвършенства. Огромното предпочитание на Роналдо е точно да играе още веднъж в Шампионската лига. 

Нюкасъл сега върви доста добре и е трети в Англия, а през вчерашния ден направи тъждество с водача Арсенал. 

Завръщането на Роналдо в Европа обаче минава единствено през завръщането на Нюкасъл в Шампионска лига. Тимът от Северна Англия не е бил участник в шампионата към този момент 20 години, а за последно игра в групите на Шампионска лига през сезон 2002-2003. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР