Кристиано Роналдо беше представен официално като футболист на италианския шампион

...
Кристиано Роналдо беше представен официално като футболист на италианския шампион
Коментари Харесай

Роналдо иска да качи "Ювентус" "на още по-високо ниво"

Кристиано Роналдо беше показан публично като футболист на италианския първенец " Ювентус ". Португалецът завърши прехвърлянето си в Торино от " Реал " (Мадрид), който по непотвърдена информация е на стойност 117 милиона евро. След девет години в Мадрид Роналдо сменя тима, само че си сложи високи цели още с идването в Италия.

" Да дойда в клуб като " Ювентус " на 33 години е огромно предизвикателство за мен. Искам да спечелвам, желая да съм най-хубавият и това е една от главните аргументи да съм в Торино. Също по този начин има други значими неща, които стоят зад прехвърлянето ", сподели Роналдо при представянето си.

Португалецът завоюва " Златната топка " пет пъти, като е №1 в света в последните две години. Роналдо изяви предпочитание да продължи да печели, макар че е на 33 години.

" Много играчи считат, че на 33 години кариерата им завършва. Аз обаче съм друг – усещам се добре физически и душевен, и съм подготвен да не преставам да се усъвършенствам. Ще ми бъде мъчно, тъй като не съм на 23, а на 33. Но потвърдих, че мога да се оправям с компликациите, до момента в който бях в " Манчестър юнайтед " и " Реал ", добави португалецът.

" Бианконерите " са най-успешният клуб в Италия с 34 шампионски трофеи, като последните седем пристигнаха подред. Роналдо обаче е уверен, че може да направи тима, даже по-силен.

" Знам, че Шампионската лига постоянно е цел на " Ювентус ", тъй че ние ще се борим за нея, както и за купата в Серия А. Надявам се да бъда шансът на " Ювентус " и се надявам да оказа помощ на тима да се качи на още по-високо равнище ", сподели още Роналдо.

Той ще играе с обичания си №7 в Торино, който носеше в Манчестър и Мадрид.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР