Кристиан Тиц вече не е старши треньор на Хамбургер. Специалистът

...
Кристиан Тиц вече не е старши треньор на Хамбургер. Специалистът
Коментари Харесай

Ханес Волф е новият треньор на Хамбургер

Кристиан Тиц към този момент не е старши треньор на Хамбургер. Специалистът бе уволнен след незадоволителните резултати на отбора в последните няколко мача във втора Бундеслига. Новият ментор на тима ще бъде Ханес Волф, който е някогашен треньор на Щутгарт.

,,Наша отговорност е да проучваме обстановката обективно “, стартира спортният шеф на Хамбургер Ралф Бекер.,,Достигнахме до извода, че не се развиваме в посоката, в която желаеме, за наше страдание, и че има риск да не реализираме задачите си през сегашния сезон “, добави той.

Тиц бе назначен за ментор на отбора през март в опит да върне клуба в първа Бундеслига. Въпреки позитивните резултати от началото на акцията, 47-годишният треньор бе уволнен, откакто Хамбургер не съумя да завоюва последните си три срещи вкъщи. В момента тимът заема пета позицията във краткотрайното класиране на втора Бундеслига на две точки от водача Кьолн.

37-годишният Волф изведе Щутгарт до промоция през 2017 година, само че бе уволнен след серия от загуби, които изпратиха отбора в зоната на изпадащите. Хамбургер бе единственият клуб в Германия, който в никакъв случай не бе изпадал от първа Бундеслига от основаването си през 1963 година, преди да отиде във втора Бундеслига през май. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР