Кристиан Николов, обвинен за катастрофата с Милен Цветков, е поискал

...
Кристиан Николов, обвинен за катастрофата с Милен Цветков, е поискал
Коментари Харесай

Предизвикалият смъртта на Милен Цветков иска да излезе от ареста

Кристиан Николов, упрекнат за злополуката с Милен Цветков, е изискал от съда мярката му за неотклонение да бъде променена. Той упорства да бъде освободен от ареста, с цел да може да продължи образованието си. Заседанието по молбата му е планувано за през днешния ден, 8 юли, съобщи БГНЕС.
Навръх Великден, 22-годишният Кристиан Николов се вряза с автомобила си в колата на журналиста Милен Цветков. Фаталната злополука стана на кръстовище в София, до момента в който Цветков чакаше в колата си на червен светофар. Той беше отвеян с нечовечен удар откъм гърба от джипа, ръководен от Кристиан.
Според държавното обвиняване, младият мъж е седнал зад кормилото под въздействието на опиати. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинявания, че са затаили истина за случилото се и са с гаранции от по 10 000 лв..
За майката на Кристиан Николов - Десислава, обвиняването е, че е предоставила автомобил на дрогирания си наследник и е пусната под гаранция от 100 000 лв.. А коя тъкмо е Десислава - припомнете си в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР