Кристиан Малинов спаси ЦСКА от загуба срещу осмия във Втора

...
Кристиан Малинов спаси ЦСКА от загуба срещу осмия във Втора
Коментари Харесай

ЦСКА с 1:1 срещу осмия във Втора бундеслига

Кристиан Малинов избави ЦСКА от загуба против осмия във Втора бундеслига “Бохум ”. “Червените ” изиграха първата си контрола в първия ден от лагера си в Испания, откакто се настаниха в хотела вечерта във вторник. Нестор Ел Маестро направи и подготовка сутринта преди дуела против немците.

Малинов се разписа в 75-ата минута, откакто получи комфортна топка в наказателното поле от Енрике.

“Бохум ” бе повел в 64-ата минута след съвършено изпълнен директен свободен удар, даден за нарушаване на Валентин Антов пред наказателното поле. Той прати топката в ъгъла и Данте Стипица, който не съумя да я доближи.

С два пропуща се регистрира и Мауридес, като вторият бе изключително очевиден, като самичък против вратаря прати топката в ръцете му.

ЦСКА стартира с Черняускас, Манолев, Чорбаджийски, Бодуров, Секулич, Антов, Малинов, Тиаго, Жоржиньо, Десподов и Соу. На почивката се появиха Стипица, Атанасов, Мауридес и Енрике. След това Нестор Ел Маестро пусна Бикел и Евандро.

Очаква се до часове към ЦСКА да се причисли нов състезател, който да бъде притеглен за пролетта. Най-вероятно става въпрос за полузащитник.

Контролата пропуснаха Рубен Пинто, Един Джеси, Йоан Бауренски и Ангел Лясков, които в последните дни не са се готвели на максималнин обороти поради травми и грип.

Все още няма и диря от Жеферсон Телес, който трябваше да се е включил към този момент към съотборниците си в Испания, само че продължава да върти номера на управлението на ЦСКА и отхвърля да си тръгне от Бразилия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР