Кристиан Костов се качи на върха на класацията на най-голямата

...
Кристиан Костов се качи на върха на класацията на най-голямата
Коментари Харесай

11 милиона се влюбиха в Кристиан Костов за ден

Кристиан Костов се качи на върха на класацията на най-голямата китайска стрийминг платформа QQMusic, откакто единствено за ден над 11 милиона меломани изслушаха последното му осъществяване в риалити формата Singer 2019.

Така, макар че отпадна от конкуренцията, артистът се трансформира в най-слушаният реализатор в шоуто. „ Щастлив съм, че имах шанс да се срещна с толкоз доста удивителни хора тук в Китай.

Научих толкоз доста, че се усещам като победител! Сега имам време да върша музика за всички вас и не мога да бъда по-щастлив от това. Вместо да приказвам за себе си, желая да благодаря на всеки един от участниците в Singer.

Вие виждате единствено нас, артистите, само че в действителност има огромен екип, който работи 24/7, с цел да сте сигурни, че ще бъдете удовлетворени от всеки обособен епизод! “, написа Кристиан за „ сбогом “ с предаването в обществените мрежи. Феновете обаче ще могат да го видят още идващия епизод на Singer 2019, когато ще извърши шлагера на Ед Шийрън I See Fire. Нещо повече, след едномесечна отмора изпълнителят на Beautiful Mess ще се завърне още веднъж в китайския ефир в специфичен епизод, даващ право на всички отпаднали все още да се завърнат триумфално на финала. Това се чака да се случи на 29 март, когато Костов ще се бори за място в топ 4 на напусналите формата участници.

Междувременно момчето, което класира България на рекордното второ място на Евровизия през 2017 година, записа в студиен вид първото си осъществяване от Singer 2019. Припомняме, че тогава той изправи публиката на крайници с Beautiful Mess, която извърши в съпровод с обичайни китайски принадлежности - ерху и китайски тъпан.

Ден преди да отлети от Китай пък Костов се срещна със стотици свои фенове в границите на почитател среща в Чангша. Пред тях той поговори малко на български, само че призна, че към момента изпитва съществени усложнения в разбирането на локалния им език.

Разбирам към 10% от това, което ми се споделя, съобщи в свое изявление по-рано той. Въпреки това във към този момент два епизода той се показа с песни, изпяти точно на китайски. Тогава той впечатли феновете, като отхвърли на продуцентите да извърши единствено половината от частите в истинския им текст за да улесни запаметяването на комплицираните думи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР