Кристиан Костов, младият изпълнител, който представи България на Евровизия през

...
Кристиан Костов, младият изпълнител, който представи България на Евровизия през
Коментари Харесай

Кристиан Костов e неузнаваем

Кристиан Костов, младият реализатор, който показа България на " Евровизия " през 2017 година изцяло е сменил амплоато си. Руско-българският артист е просто неразпознаваем. Доказателство за коренната смяна показа самият той, като качи в Instagram изложба от шест фотоси, на които се вижда, че е дошъл в София.

На фрагментите, снимани наоколо от Народния спектакъл " Иван Вазов ", той стои пред обектива с чаша кафе в едната си ръка и преносим компютър в другата, облечен в сиво шушляково яке и необятен черен шал с дължина чак до коленете му. Визията му се добавя от черна кожена чанта, която младият артист е преметнал през рамо. Впечатление прави новата прическа на изпълнителя, който залагайки на ексцентрична визия много постоянно може да бъде комплициран с млада дама.

" Първото ми пътешестване от януари 2020 година насам. Хубаво е да се върна назад ", написа той към поста си, поставяйки сърце към посланието си.

Първата вечер от престоя си Кристиан прекара в хотел, предоставящ чудесна панорама към храм-паметник " Александър Невски ", написа life.dir.bg.

В средата на март Костов отпразнува своя 21-ви рожден ден с единайсет от най-близките си другари в Москва. Тогава той показа поредност от видео клипове и фрагменти, показващи по какъв начин е минал специфичния му ден. Един от подаръците, които получи от гостите си, бе подпора PlayStation5. На част от фотографиите момчето театралничи в огромната баня на жилището си, сред два балона с хелий, изписващи цифрата 21, седнал на ръба на вана. За хубавия мотив той се бе спрял на сив раиран костюм с необятна кройка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР