Кристиан Костов, който завоюва на страната ни среброто в тазгодишната

...
Кристиан Костов, който завоюва на страната ни среброто в тазгодишната
Коментари Харесай

Кристиан Костов: Късметлия съм, че кариерата ми започна в България

Кристиан Костов, който завоюва на страната ни среброто в тазгодишната „ Евровизия “, призна, че е щастлив, че музикалната му кариера е стартирала точно в България.

„ В Русия е съвсем невероятно да направиш шлагер. И до момента не знам при какви условия дадена ария става известна тук. От друга страна, фактът, че започнах развиването си в България, ми оказа помощ доста да пробия и на европейския пазар “, безапелационен бе пред bTV роденият в Москва артист.

В страната на водката и матрьошките той също се радва на внимание от страна на меломаните. Фенове го стопират за селфи в метрото и молове. Въпреки това изпълнителят на Beautiful Mess разкрива, че е по-популярен у нас. Последният мотив за горделивост за отличника от X Factor бе присъединяване му в програмата на финала на „ Мис Свят “ в китайския град Саня. „ Това предаване се гледа от над 1 милиард души. Това не го знаех преди да се кача на сцената. Притеснявах се, несъмнено. Повече терзание обаче изпитах преди „ Евровизия “, защото там не представях единствено себе си, а – цяла България “, изясни още Костов.

Към момента той работи върху няколко музикални планове, които дава обещание да показа с почитателите си напълно скоро. „ Упражнявам се в писането на песни. Според мен това е най-важното за един актьор – да пее свои песни, които той е написал. Не кавъри или даже песни, написани за него “, довери още Крис.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР