Кристиан Костов е дискриминиран заради визията си, узна HotArena.На талантливия

...
Кристиан Костов е дискриминиран заради визията си, узна HotArena.На талантливия
Коментари Харесай

Дискриминират Кристиан Костов заради визията, приличал на момиче

Кристиан Костов е дискриминиран поради визията си, разбра HotArena.

На надарения артист, който класира България на второ място за Евровизия, му е отказана помощ от таксиметров водач. Причината - приличал на момиче. Сцената се разиграва в съветската столица Москва, където Крис и фамилията му живеят от години. За това се оплака самият реализатор. " Помолих водача да ми помогне с куфарите. Той ми се сопна и ми сподели да се оправям самичък. Изглеждал съм като момче, което наподобява на момиче ", ожали се Крис. 

От няколко години музикантът залага на малко по-екстравагантен тип. Крис се пробва да следва така наречен " кей-поп модел ". Кристиан е с дълга коса, която постоянно връзва на опашка. Облича се с дълги облекла и от време на време се гримира. " Бог да благослови хора като този водач. Той несъмнено е комплициран или доста печален ", споделя артистът по адрес на таксиджията. 

Звездният реализатор се е заел да ремонтира дома на родителите си. Кариерата му от няколко години се развива стремително нагоре и печели повече от добре. С част от парите, изкарани от концерти и участия, Крис ще освежи парцела на фамилията си в Москва, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР