Кристиан Костов е дискриминиран заради вида си. На талантливия певец,

...
Кристиан Костов е дискриминиран заради вида си. На талантливия певец,
Коментари Харесай

Кристиан Костов унизен от таксиметров шофьор, приличал на момиче

 Кристиан Костов е дискриминиран поради типа си. На надарения артист, който класира България на второ място на " Евровизия ", му е отказана помощ от таксиметров водач. Причината - приличал на момиче. Сцената се разиграва в съветската столица Москва, където Крис и фамилията му живеят от години. За това се оплака самият реализатор.

" Помолих водача да ми помогне с куфарите. Той ми се сопна и ми сподели да се оправям самичък. Изглеждал съм като момче, което наподобява на момиче ", ожали се Крис.

От няколко години музикантът залага на малко по-екстравагантен тип. Костов се пробва да следва наречения " Кей-поп модел " (модерна форма на южнокорейската поп музика - бел. авт.). Кристиян е с дълга коса, която постоянно връзва на опашка. Облича се с дълги облекла, а от време на време се гримира.

" В случай че имате неприятен ден, помнете, че всичко ще бъде наред. Бог да благослови хора като този водач. Той несъмнено е комплициран или доста печален ", споделя артистът по адрес на таксиджията.

В същото време звездният реализатор се заема с тежката задача да ремонтира дома на родителите си. Кариерата на Крис от няколко години се развива стремително нагоре. Той към този момент печели повече от добре. С част от парите, изкарани от концерти и участия, Костов ще освежи парцела на фамилията си в Москва.

" Не считам да влагам парите си още в лично жилище - признава Крис. - Ще оказа помощ с персонални средства за жилището на родителите си. Той има потребност от ремонт и желая да им оказа помощ ", споделя още Костов, представен от " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР