Кристиан Кирилов не може да стане по-жалък. Митака от сериала

...
Кристиан Кирилов не може да стане по-жалък. Митака от сериала
Коментари Харесай

Безскрупулен! Фалшивият актьор и пълен лентяй Митака от „София ден и нощ“ правел бебе на друга, защото жена му не можела да зачене

Кристиан Кирилов не може да стане по-жалък. Митака от сериала „ София денонощно “ е изгубил и последната капка неустрашимост, в случай че изобщо е имал такава.

Фалшивият артист продължава да лентяйства, а за задачата му би трябвало жена, която да му заплаща сметките. Такава беше някогашната му брачна половинка Джулия.

Преди няколко месеца певицата се разведе с Кристиан, само че към днешна дата наподобява, че той е осъзнал грешката си, тъй като са настъпили гладни времена за него.

От известно време Кирилов напирал да се върне при Джулия, само че тя не желаела да чува повече за него. Певицата към момента се чувствала засегната и афектирана от всичките му изневери и флиртове по време на брака им.

Митака сподели извънредно простовато и безскрупулно държание, когато по време на развода парадираше с новата си връзка. Той имаше спекулация с Денислава Велкова, позната от „ Един за различен “ и „ Игри на волята “. Фалшивият артист като че ли целеустремено търси дами, които по някакъв метод са известни на необятната аудитория, смятайки, че те имат повече финансови благоприятни условия да го устоят, а и по този начин ще остане в светлините на прожекторите.

Кристиан имал заплашителен комплекс на тематика „ популярност “. След като станал различим посредством „ София денонощно “, се надул пред приятелите си и почнал да се прави на популярен. Разправял на всички, че към този момент е звезда и е постигнал доста в живота.

Очевидно обаче и на Денислава й е писнало да го устоя, по тази причина сега Кирилов още веднъж е самичък и лази в краката на някогашната си жена да го одобри още веднъж. На него му беше хубаво, до момента в който беше женен за нея, защото собственоръчно събираше хонорарите и бакшишите й от участия, правейки се на неин управител.

Бракът на Джулия и Кристиан продължи едвам 2 години. Уж доста желаеха дете, само че фолк дивата по този начин и не забременя. Говори се, че това също е оказало въздействие за раздялата им. Кристиан бил толкоз безсъвестен, че решил да прави бебе на друга, щом жена му не може да зачене.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР