Кристиан Хорнър се бори да запази кариерата си в Ред

...
Кристиан Хорнър се бори да запази кариерата си в Ред
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър най-новото: Шефът на Ред Бул `връчи ултиматум на Гери` след кризисните разговори с Макс Верстапен

Кристиан Хорнър се бори да резервира кариерата си в Ред Бул, като позицията му на началник на тима във Формула 1 към момента е под сериозен въпрос.

50-годишният играч беше оневинен за неуместно държание след вътрешно следствие в подготовката за Гран при на Бахрейн предходната седмица след обвинявания от служителка. Въпреки това известията, за които се твърди, че са били изпратени сред Хорнър и член на екипа, са изтекли единствено 24 часа откакто той е получил пролонгация.

Тези приключвания единствено са засилили инспекцията на позицията на Хорнър, макар че той упорства, че ще остане на поста си след едно-две победи на Ред Бул в откриването на сезона във Формула 1. Хорнър, който от самото начало протестираше против своята непорочност, се причисли в падока от брачната половинка си Гери през уикенда в обществена демонстрация на поддръжка.

Сън обаче разкри, че Гери е останала „ разочарована “ откакто научи, че обвинителят на брачна половинка й към момента е на мястото си в Red Bull и затова към момента поддържа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР