Кристиан Гьошев е адвокат. Още от ученик той се впуска

...
Кристиан Гьошев е адвокат. Още от ученик той се впуска
Коментари Харесай

Адвокат Кристиян Гьошев: Не се отказвайте и се борете за правата си!

Кристиан Гьошев е юрист. Още от възпитаник той се впуска в първата си борба за правдивост, като сполучливо печели дружно с други родители, посредством правосъдни каузи правото на учениците от цяла България да завършат приблизително обучение по методът, по който са признати в учебно заведение – без да поставят наложителни матури. Тогава той е единствено на 17 година

В предаването по Нова Телевизия „ Събуди се “ в неделната заран на 1 юли 2018 година, той описа пред журналистът Мария Йотова за своите борби с държавната и общинска администрация. Разпростря своя роман от 2002 година – когато е първият му юридически конфликт до през днешния ден – когато към този момент е дееспособен юрист. През серията от негови каузи биват „ шамаросани “ общини, министерства, футболни треньори, „ паяците “ в Слънчев бряг и Златни пясъци, Националният застрахователен институт, КАТ и други.
Макар да е търсил и печелил борби за своите права, той споделя, че тези каузи носят като резултат дисциплиниране на администрацията и могат да послужат като правосъдна процедура на други жители, попаднали в неговата обстановка. Отрича да води правосъдните процеси поради финансов интерес, защото сумите от тях са прекомерно дребни, а продължителността на делата дълга. Нарича успехите си част от „ романтиката в правото “ и поучава хората да се борят за правата си.
Цялото изявление гледайте тук или в уеб страницата на Нова телевизия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР