Кристиан Ериксен разкри, че откакто е решил да напусне Тотнъм,

...
Кристиан Ериксен разкри, че откакто е решил да напусне Тотнъм,
Коментари Харесай

Ериксен: Превърнаха ме в черна овца в Тотнъм

Кристиан Ериксен разкри, че откогато е решил да напусне Тотнъм, се е трансформирал в “черната овца “. 27-годишният датчанин мина в Интер за 20 милиона евро през януари, откакто бе решил, че няма да подпише нов контракт с лондончани.

Миналото лято Ериксен загатна, че има потребност от ново предизвикателство. Той споделя, че оттогава са почнали проблемите му в Тотнъм. “Бях упрекван за много неща, определяха ме като неприятния. След това, което споделих през лятото, всичко беше ориентирано към въпроса “Кога той ще напусне?” Около всеки мач беше: “Напуска ли? Няма ли да напуща?” Разбира се, доста хора говореха за това”, показа халфът в изявление за “Би Би Си”.

“Дори почитателите, които срещах по улиците, ми споделяха: “Благодаря, сбогом и всичко най-добро”. Но аз към момента бях там, тъй че беше необичайно. Затова е хубаво, че съм на ново място и стартирам едно ново начало. Не бих споделил, че всичко това ми се е отразило. В Англия, когато договорът ти е по-кратък, значи би трябвало да напуснеш. Приключил си. В последна сметка играх в към 30 мача и те бяха като сбогуване”, добави Ериксен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР