Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор, който тази нощ се

...
Кристиан Екмекчиян е загиналият 21-годишен шофьор, който тази нощ се
Коментари Харесай

Ето го младия шофьор от ада с 2 жертви в Пловдив. Майка му – служител на КАТ

Кристиан Екмекчиян е починалият 21-годишен водач, който тази нощ се разруши с джип „ Рейндж Ровър “ на бул. „ Руски “ в Пловдив. Той е наследник на служителка на КАТ от отдел “Регистрации “.
Тежкият пътен случай е зародил към 3.30 ч. през днешния ден на бул. „ Руски “ в Пловдив, наоколо до кръстовището с бул. „ Шести септември “, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.
Към мястото са ориентирани екипи на незабавна помощ, полицията и пожарната. По първична информация джип „ Рейндж Ровър “, който идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия сред двете платна и се блъснал поредно в няколко чинара, предава plovdiv24.
От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години.

С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН -Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР