Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия

...
Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия
Коментари Харесай

Разкритие: Кристиан Димитров става титуляр в Левски

Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия мач след паузата за националнитe тимове с Локомотив София.

Двубоят е чак на 8 април от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. Въпреки многото оставащо време дотогава, в щаба на сините имат първичен проект да включат в състава някогашния бранител на Ботев Пловдив. Той има преимущество пред другия централен защитник от аварийна пейка Келиан ван дер Каап. Едното място в сърцевината на защитата въобще не се разяснява, това е Хосе Кордоба.

След като Ноа Сонко Сундберг си изкара жълт картон в мача с Арда, с цел да натрупа 5 на сметката си и да почисти наказването точно против Локо София, в Левски стягат интензивно Кристиан Димитров за въпросния дуел с железничарите. Снажният бранител бе притеглен като алтернатива при възможна продажба на Кордоба, макар че не е играл постоянно в последните месеци. Димитров незабавно получи самостоятелна кондиционна стратегия. В Левски считат, че до мача с червено-черните той ще е подготвен да играе на равнище 90 минути. Нидерландският защитник ще остане запаса с Локо София, в случай че до 8 април не покаже на треньорите по време на заниманията, че е изчистил забележките, които те непрекъснато му насочат. На този стадий Стоилов не планува да употребява още веднъж постройката 3-5-2 и даже с Лудогорец се довери на двама централни и двама крайни бранители.

Тези разновидности ще бъдат отиграни в двете другарски срещи, които Станимир Стоилов уреди по време на паузата. На 31 март, петък, противник на сините ще бъде Ботев Враца. Двубоят ще се организира на стадион „ Георги Аспарухов “. Наскоро Левски победи отбора на Дани Моралес с 2:0. На 4 април, отново вторник още веднъж на „ Герена “, ще гостува Витоша Бистрица. Часовете на двете контролни срещи ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР