Кристен Стюарт сподели, че преди да се утвърди като звезда,

...
Кристен Стюарт сподели, че преди да се утвърди като звезда,
Коментари Харесай

Кристен Стюарт трябвало да крие сексуалността си, ако иска холивудски роли

Кристен Стюарт показа, че преди да се утвърди като звезда, й е било казвано да престане да държи за ръка приятелката си на публични места, с цел да продължи да получава известни кино функции.

В изявление за " Харпърс Базаар " американската актриса разкрива още, че препоръките към нея гласяли: " Ако просто си направиш усуга и не излизаш на открито, хваната за ръка с приятелката си на публични места, може да получиш роля във филм на " Марвел ", споделя актрисата и след това добавя, че не желае да работи с такива хора.

В изявлението Стюарт изяснява за какво се е почувствала по-способна да откликне на интереса на медиите и филмовата й аудитория по отношение на нейната половост. " Искаш да запазиш кариерата си, триумфа си и продуктивността си, само че има и хора на този свят, които не са като теб и те не харесват това, че излизаш с девойки. Не харесват, че не се идентифицираш като " лесбийка ", само че и че не се идентифицираш като " хомосексуална ". А хората обичат да знаят всякакви неща, тъй че какво си ти по дяволлите? "

" Смятам, че по някакъв метод доближаваме до място, където - не знам, еволюцията е необичайно нещо - всички ставаме прекомерно неопределени... А това в действителност ли е приказно нещо? "

Стюарт имаше извънредно известна и следена от медиите връзка със своя сътрудник от поредицата " Здрач " Робърт Патинсън, както и с режисьора на " Снежанка и ловецът " Рупърт Сандърс, само че през 2015 година тя разгласи връзката си с авторката на образни резултати Алиша Каргайл.

Един от най-новите филми с нейно присъединяване се споделя " Сибърг " (Seberg) и е биографичен роман за американската кино звезда Джийн Сибърг. Той таман направи премиерата си на фестивала във Венеция. В същото време новата версия на хитовия телевизионе сериал от 70-те " Ангелите на Чарли " с присъединяване на Наоми Уас и Ела Балинска се чака да излезе през ноември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР