Кристен Стюарт ще играе ролята на покойната британска принцеса Даяна

...
Кристен Стюарт ще играе ролята на покойната британска принцеса Даяна
Коментари Харесай

Кристен Стюарт ще изиграе ролята на принцеса Даяна във филм за брака й с Чарлз

Кристен Стюарт ще играе ролята на починалата английска принцеса Даяна във филм, отдаден на разпадналия й се брак с английския престолонаследник принц Чарлз, заяви Ройтерс.

Актрисата, известна с присъединяване си в сагата "Здрач ", ще е в основната роля на самостоятелната продукция на чилийския режисьор Пабло Ларейн. Действието на кино лентата се развива в границите на три дни при започване на 90-те години, когато принцеса Даяна взима решение да се разведе с английския престолонаследник, предава Българска телеграфна агенция.

Принцеса Даяна е идеалната майка, сочи изследване

Принц Чарлз и принцеса Даяна се разделиха през 1992 година и се разведоха четири години по-късно. Даяна умря през август 1997 година в автомобилна злополука в Париж на 36 години.

Заглавието на кино лентата ще е "Спенсър ", каквото е моминското име на Даяна. Ларейн споделя, че изборът на Стюарт за ролята на принцеса Даяна е отличен.

"Тя може да бъде доста мистериозна и доста нежна, до момента в който в това време е необикновено мощна, а аз нуждая се тъкмо от това за ролята ", споделя той пред уеб страницата "Дедлайн ". Все още не е оповестено кой ще играе ролята на принц Чарлз в продукцията.

Режисьорът завоюва утвърждението на рецензията с кино лентата си "Джаки " от 2016 г, в който пресъздава живота на брачната половинка на убития американски президент Джон Ф. Кенеди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР