Кристен Стюард и Стела Максуел наскоро намекнаха, че са възобновили

...
Кристен Стюард и Стела Максуел наскоро намекнаха, че са възобновили
Коментари Харесай

Лесбо страсти: Спипаха голи да се целуват Кристен Стюард и модел на "Виктория сикрет"

Кристен Стюард и Стела Максуел неотдавна намекнаха, че са възобновили предходната си връзка. И това се оказа правилно, откакто бяха снимани по какъв начин си почиват на яхта в Италия, отдавайки се на интимни милувки.

Актрисата от "Здрач " и моделът на "Виктория сикрет " имаха очи единствено една за друга, до момента в който се отпускаха под слънцето на първокласната яхта, заобиколени от група другари.



Кристен изглеждаше изцяло отпусната, лежешком и отпивайки безгрижно от чашата с вино.

На фрагментите се вижда по какъв начин Стела се навежда, обгръща нежно с ръка кръста на партньорката си и допира устните й в буйна целувка.



Кристен показва прелестно тяло в нищожен бански. А Стела изглеждаше зашеметяващо с белите си бикини.







Кристен се е отдала на заслужена отмора в Италия, откакто завърши фотосите на "Ангелите на Чарли " дружно с Наоми Скот, Ела Балинска и Елизабет Банкс.

Кристен е свързвана и с други две известни хубавици - певицата Сейнт Винсент и Стефани Соколински. Тя имаше и сантиментална връзка с продуцента на образните резултати Алисия Каргил сред 2014 и 2016 година.

По време на появяването си в Saturday Night Live през 2017 година разказа себе си като „ толкоз гей “, само че по-късно изясни, че е бисексуална и към момента е отворена за запознанства с мъже.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР