Кристапс Порзингис продължава да се утвърждава като лицето на Ню

...
Кристапс Порзингис продължава да се утвърждава като лицето на Ню
Коментари Харесай

Мечтана похвала за Порзингис:

Кристапс Порзингис продължава да се утвърждава като лицето на Ню Йорк Никс, а по време на този развой си печели от ден на ден почитатели, измежду които и някои от най-големите имена в историята на баскетболната игра. Поредният исполин, който се изрече позитивно за младата латвийска звезда е един от най-силните центрове, стъпвали в НБА. Порзингис получи желан комплимент от Хакийм “Мечтата” Олайджуон.

“Той е необикновено надарен и интелигентен. Невероятен е - обезпечава си преднина под коша с растежа, само че в това време разчита и на уменията си. Всичко е доста елементарно за него. Фантастичен е. Винаги е убеден всебе си, има доста разнородни придвижвания и стреля тройки. Може да прави каквото си поиска”, съобщи Олайджуон пред The New York Post по тематиката " Порзингис ".

54-годишният Хакийм е повторен първенец на НБА с Хюстън, където прекара съвсем цялата си кариера - от 1984 до 2001 година, а по-късно се отхвърли като състезател на Торонто. Роденият в Нигерия Олайджуон има и олимпийски златен орден със Съединени американски щати от Атланта 1996, а междинните индикатори в кариерата му са 21.8 точки, 11.1 битки и 3.1 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР