Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и

...
Кристалните торове ще ви помогнат да отгледате здрави растения и
Коментари Харесай

Кристалните торове: един продукт - много предимства!

Кристалните торове ще ви оказват помощ да отгледате здрави растения и да се радвате на прелестни цветове и богата годишна продукция

Кристалните торове са желани и търсени от нашите клиенти и повода за това се крие в тяхната успеваемост. Предимствата им пред другите типове торове са в действителност впечатляващи. Нека забележим кои са те:

Кристалните торове са извънредно комфортни за приложимост. Те елементарно и бързо се разтварят във вода и с по този начин получения разтвор се поливат растенията.

Кристалните торове се дозират точно. Поради обстоятелството, че са разтворими, те могат да бъдат премерени тъкмо и прилагани в нужните количества без непотребни разноски.

Кристалните торове могат да се поставят в системите за капково напояване. Това е извънреден плюс за стопаните, обработващи по-големи площи или оранжерии.

Кристалните торове са лесни за предпазване. Предлагат се в комфортни, предпазени опаковки, в които резервират качествата си дълго време.

Кристалните торове на Планта, които ние предлагаме, имат специфична мерителна чашка в опаковката, което прави дозирането и използването още по-лесно.

Кристалните торове на Планта имат извънредно високо качество и дават отговор на всички европейски стандарти.



Източник на изображение: Planta.pl

Най-голямото преимущество на кристалните торове на Планта, е техният специфичен състав. Фирмата създава неповторима и характерна формула за всеки тип растение – цвете, зарзават или плод. Проучват се и се изследват потребностите на съответната просвета и се създава тор, предлагащ всички нужни микро- и макроелементи за верния й напредък.

Предлагаме Ви извънредно многообразие от за огромен набор култури. При нас ще намерите:

Кристални торове за зеленчуци:

За домати и пипер – употребявайки го ще сте сигурни, че вашите зеленчуци получават нужните им хранителни субстанции и ще се радвате на високи добиви с необикновен усет.

За краставици и тиквички – той е предопределен особено за зеленчуци от семейство Тиквови. Гарантира здрави растения и богата годишна продукция.

За зеленчуци – универсална формула, подобаваща за по-голяма част от отглежданите у нас зеленчуци.

Кристални торове за плодове:

За ягоди – подобаващ е както за култивиран, по този начин и за саксийни ягоди. Осигурява здрави растения и сладки плодове, усилва добива и устойчивоста на ягодите на заболявания и неприятни атмосферни условия.

За боровинки – може да го прилагате за всички типове боровинки. Специалната формула, по която е създаден, окислява почвата. Осигурява верния напредък, усъвършенства вкусовите качества на плодовете и доста усилва добивите.

Кристални торове за цветя:

Вашите цветя ще бъдат подхранени с всички нужни потребни детайли и ще ви радват с едрите си цветове и ярки багри. Предлагаме следните типове кристални торове за цветя:

За азалии и рододендрони

За далии

За зелени растения

За клематиси

За луковични растения

За мушкато

За петунии

За рози

За хортензии

За цъфтящи

Универсален

Специално внимание заслужават и следните кристални торове на Планта:

За иглолистни – Предназначен е за всички типове шубраци и иглолистни дървета. Оптималният му състав форсира растежа на растенията, обезпечава интензивно оцветяване на игличките и покачва устойчивостта на мраз и заболявания.

За тревна повърхност - NPK тор подобаващ за поддържане на тревни смеси, райграс, украсителен троскот и други Спомага за наситения зелен цвят на тревните площи.

Против мъх - Предназначен е особено за битката с мъха в тревните площи. Елиминира го дейно и предотвратява неговото уголемение. Влияе позитивно върху здравината на тревната повърхност.

Против покафеняване на иглолистни - Торът е предопределен за всички типове иглолистни дървета при положение на покафеняване на игличките им, породено от липса на магнезий.

Кристалните торове ще ви оказват помощ да отгледате здрави растения и да се радвате на прелестни цветове и богата годишна продукция. Доверете се на опита на нашите агрономи и потърсете съвет от тях за нужния ви тор.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР