Кристалите са били използвани и днес още се използват за

...
Кристалите са били използвани и днес още се използват за
Коментари Харесай

Как се чистят и зареждат кристали

Кристалите са били употребявани и през днешния ден още се употребяват с цел да успокоят мозъка, тялото и душата на индивида. Те обаче се нуждаят от изчистване и възобновяване на силата им, тъй като колкото тя е по-честа, толкоз е по-мощна.

Кристалите са постоянни енергийни структури, генериращи устойчиво поле. Това е скъпото в тях и то може да бъде непокътнато в идеално положение, в случай че се пречистват освен сега на закупуването им, само че и при потреблението им.

Когато натежат и трансформират цвета си, е време за изчистване и ново зареждане на кристала. Методите са няколко:

Почистване на кристали с морска сол

Използва се чиста сол, а не разтвор от нея. Солта също е с кристална конструкция и добре хармонизира с тази на камъка. Свойствата на нейните кристали се състоят в това, че добре попиват енергийни замърсявания и предавания. Пречистването става елементарно в стъклен съд с сложена на дъното морска сол, а върху нея се слага кристалът и се посипва със солта. Камъкът би трябвало да престои 12 часа и след това да се изплакне с чиста вода.

Почистване на кристали под течаща вода

На този способ за разчистване на кристали се подлагат специфични камъни, на които водата не вреди. Тя е повсеместен пречиствател за всевъзможни нехармонични сили. Кристалът би трябвало да се постави под бликам течаща вода за няколко минути, а след това да се остави да възвърне естествената си температура.

Пречистване посредством слънчевата или лунната светлина

 Как се зареждат кристали

Има кристали, за които директната слънчева светлина не е подобаваща. Излагането на слънце е добре да стане по време когато слънцето към този момент не е толкоз мощно. Излагането на действието на лунната светлина е доста добър способ, който е най-подходящ при пълнолуние. Поставянето на кристала в пръстта на саксия с цветя, която стои на балкона е добра концепция, тъй като прочистването става както благодарение на лунната светлина, по този начин и на земята.

Пречистване на кристали благодарение на стихиите

Вятърът, снегът, бурите и гръмотевиците носят доста мощна сила и тя ще пречисти идеално кристала.

Почистване на кристали посредством други кристали

 Кристали

Поставени в кристална друза при други кристали е добър метод на филтриране с помощта на мощното енергийно поле. Може камъкът да престои до 12 часа в това пречистващо поле.

Зареждането на кристалите става при тяхното филтриране, може да се употребяват същите източници, само че може да се хармонизира тяхната сила с тази на притежателя. Може да се употребява визуализация, с наричане, с допиране, а също със свещи.

Вижте още кои са кристалите против безпокойствие и стрес и кристалите за фамилно благополучие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР