Кристалите могат да бъдат полезни при различни ситуации. Правилно подбрани,

...
Кристалите могат да бъдат полезни при различни ситуации. Правилно подбрани,
Коментари Харесай

Имате нещастна връзка? Тези кристали ще ви помогнат

Кристалите могат да бъдат потребни при разнообразни обстановки. Правилно подбрани, те ви оказват помощ да намерите нравствен мир, да придобиете убеденост и да следвате своя верен път.

Кристалите и скъпоценните камъни могат да се окажат ваш правилен съдружник и на любовния фронт. Без значение дали страдате от разрушено сърце или просто желаете да съживите пристрастеността в дългата връзка, тези кристали могат да сторят чудеса за вас.

Чувствате ли, че вашият любовен живот може да има потребност от подтик и връзката ви е нещастна? Тогава доверете се на тези вълшебни кристали и ги носете на всички места със себе си. Резултатът няма да закъснее! Вижте кристалите против нещастна връзка:

Лунен камък

Лунният камък носи мир и баланс в сантименталните връзки. Този камък е прочут с това, че притегля шанс в любовта. Лунният камък ни припомня, че даже и в най-мрачните времена постоянно има светлина от вяра. Този кристал за обич може да събере хората още веднъж дружно както физически, по този начин и прочувствено. Така че е идеално да го имате, когато прочувствено не сте в синхрон с някого или сте в нещастна връзка.

Лапис лазули

Лапис лазули е хубав наследник камък, който ви оказва помощ с тайната на всяка добра връзка: връзката. Този камък ви подготвя да споделите своята истина с близките. Когато се почувствате неразбрани или неуврени, този камък ви оказва помощ да изразите възприятията си с думи, без да ви стопира страхът. Ето за какво лапис лазули е съвършен, когато връзката във вашата връзка е проблем и когато ви е мъчно да бъдете изцяло откровени с колегата си.

Цитрин

 цитрин за възстановяване на връзката

Златният искра на цитрина излъчва наслада. Идеален е за тези, които от време на време са в по-трудни моменти във връзката. Този камък ви дава опция да видите още веднъж красивите неща в любовта. Носете го със себе си, в случай че смятате, че връзката ви е нещастна и проблематична. Помнете, че връзките се съпътстват от победи и загуби, и от време на време имаме потребност от малко помощ, с цел да се върнем към върха.

Карнеол

Червеното е цветът на пристрастеността, също като карнеола, тъй че това е идеалният кристал, когато имате потребност от пристрастеност. Карнеолът е камъкът, който ще ви подари с увереност, наслада и храброст. Освен това камъкът е амулет за обич и разпалва пристрастеността. Камъкът ни предизвиква да поемаме опасности и да опитваме нови неща, като в същото време се освобождаваме от страха си. Следователно карнеолът е наложителен, в случай че търсите решение на любовните проблеми.

Авантюрин

Авантюринът е кристал, който е обвързван със сърцето. Той е добър камък, когато търсите нова обич, тъй като носи заряда на триумфа. Авантюринът ви дава силата и силата да превърнете фантазиите си в действителност. Така че, в случай че търсите нещо, което ви носи благополучие, тогава този камък е съвършен за вас. Малко спомагателна храброст, с цел да се сближите с обичания човек, постоянно е добре пристигнала!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР